Methandienone 10mg
Methandrostenolon je derivat testosterona, modifikovan tako da se smanjuju androgena (maskulinizirajuća) svojstva hormona i očuvaju njegova anabolička svojstva (izgradnju tkiva). Imajući niži nivo relativne androgenosti od testosterona, metandrostenolon je klasifikovan kao “anabolički” steroid, mada je još uvek prisutna prilično izražena androgena strana. Ovaj lijek je osmišljen i uglavnom se prodaje kao oralni lijek, mada se može naći i u brojnim veterinarskim otopinama za ubrizgavanje. Dianabol je danas, a u prošlosti su najčešće korišćeni oralni anabolički / androgeni steroid u svrhe povećanja performansi.

Sadržaj
10mg / tab. (100 tabaka.)

Hemijska imena
17a-metil-17b-hidroksi-1,4-androstadien-3-on-l-dehidro-17a-metiltestosteron

Nuspojave
Methandrostenolon aromatizira tijelo, a umjereno je estrogeni steroid. Ginekomastija je često zabrinjavajuća tijekom liječenja i može se pojaviti prilično rano u ciklusu (posebno kada se koriste veće doze). Istodobno zadržavanje vode može postati problem, uzrokujući značajan gubitak mišićne definicije u porastu i potkožnog zadržavanja vode i razine masti. Iako su klasificirani kao anabolički steroid, androgeni nuspojave i dalje su česti s ovom tvari. To može uključivati ​​mrlje masne kože, akne i rast dlaka po tijelu / licu. Anabolički / androgeni steroidi mogu takođe pogoršati gubitak kose muškog uzorka. C17alfa alkilirani anabolički / androgeni steroidi mogu biti hepatotoksični. Dugo ili veliko izlaganje može rezultirati oštećenjem jetre.

Administracija
Studije su pokazale da uzimanje oralnog anaboličkog steroida s hranom može smanjiti njegovu bioraspoloživost. To je uzrokovano steroidnim hormonima rastvorljivim u mastima, što može dozvoliti da se neki lijek rastopi s neprebavljenom prehrambenom masnoćom, smanjujući njegovu apsorpciju iz gastrointestinalnog trakta. Za maksimalno iskorištavanje, oralne oblike stanozolola treba uzimati na prazan stomak.
U fizičke svrhe ili za poboljšanje performansi, lijek se također koristi isprekidano, s ciklusima koji obično traju između 6 i 8 tjedana, a zatim 6-8 tjedana. Iako je mala doza od 5 mg dnevno može biti efikasna za poboljšanje performansi, sportaši obično uzimaju puno veće količine. Dnevna doza od 15-30 mg najčešće je i obično daje vrlo dramatične rezultate.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Metan – Methandienone 10mg/100tab”

Your email address will not be published. Required fields are marked