ProductMain Detalji

Naziv proizvoda: Hygetropinhgh10iu / bočica, 100iu/komplet

Čistoća (HPLC): 99,8%.

Izgled: Bijeli liofilizirani prašak.

Razred: Farmaceutske namjene

Skladištenje: Zatvoreno, ispod 2 ~ 8℃ očuvanje

Proizvođač: RONGXIN

MOQ:1KIT.

Izvozno tržište: globalno

Upotreba: Hygetropin se koristi za liječenje GH nedostatak (vidi liječenje hormona rasta).

Isporuka: u roku od 5-7 dana.

Opis proizvoda

Hygetropinje sintetički hormon ljudskog rasta. Hygetropin ima isti aminokiselinski slijed s 191 ostataka kao izvorni ljudski hormon rasta proizvodi u ljudskom tijelu. Hygetropin se koristi za liječenje GH nedostatak (vidi liječenje hormona rasta).

Hormon rasta (GH) je vrsta peptid hormon luče prednjeg režnja hipofize (adenohypophysis), težina ljudske hipofize je oko 0,5 g i sadržaj GH je izuzetno niska. 1955, ljudski hormon rasta (hGH) je bio odvojen od ljudskih hipofize, a u 1979, hGH gena je klonirana. hGH je jednolančanog peptid koji sadrži 191 aminokiselina i disulfid obveznice s molekularne težine od 22.000. Glavni fiziološki akcija GH je za promicanje rasta i razvoja, i njegovih receptora se distribuira u različitim tkivima po cijelom tijelu. Fiziološka funkcija hormona rasta je uglavnom promovirati rast cartilarges, kosti i stanice to obaviti popravak tkiva i reguliraju metabolizam.

Prednosti Hygetropin hgh

Hygetropin(100iu/komplet)treba koristiti s bakteriostatski sterilne vode za injekcije. Voda djeluje kao otapalo raspustiti praha u bočicu i pretvoriti ga u injekcija rješenje. Upotrijebiti novu sterilnu štrcaljku (pin širina treba biti 19G – 27G) povući otapala u šprici (1ml vode ili manje) ubrizgati vodu polako kontrolirano na stranu bočice i pustiti vodu slajd dolje na dnu bočice. Gurati vode GH prah! Na taj način će ga oštetiti. Lagano otopiti lijek s spor, kovitlaju pokreta. Protresite ili aktivni sastojak može denaturirati. Provjeriti da vidim ako postoji prah na dnu bočice, morate pustiti bočici na sobnoj temperaturi za nekoliko minuta kako bi prašak otopio.

Što je hygetropin hgh?

1. Hygetropin je sintetički hormon ljudskog rasta.

2. Hygetropin ima isti aminokiselinski slijed s 191 ostataka kao izvorni ljudski hormon rasta proizvodi u ljudskom tijelu.

3. Hygetropin se koristi za liječenje GH nedostatak (vidi liječenje hormona rasta).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hygetropin 100iu (kontakt za stanje)”

Your email address will not be published. Required fields are marked