Testosteronski cpionat U.S.P. 250mg
Cipionat testosterona je injekcijski ester sporog djelovanja primarnog muškog androgen testosterona. Testosteron je takođe glavni anabolički hormon kod muškaraca, i osnova je poređenja pomoću koje se prosuđuju svi ostali anabolički / androgeni steroidi. Kao i kod svih testosteronskih injektabilnih tableta, i sportaši su izrazito omiljeni kod testosterona koji ima sposobnost da promoviše snažno povećanje mišićne mase i snage. Zanimljivo je napomenuti da iako je veliki broj drugih steroidnih spojeva dostupan od ubrizgavanja testosterona, oni se i dalje smatraju dominantnim agensima za gnojenje među bodibilderima. Malo je argumenta da su ovo jedan od najsnažnijih masovnih lijekova koji je dostupan, uključujući testosteronski cpionat.

Sadržaj
250mg / ml Testosteronski cpionat U.S.P. (10ml VIAL)

Hemijska imena
4-androsten-3-one-17beta-ol, 17beta-hydroxy-androst-4-en-3-one

Nuspojave
Testosteron se lako aromatizira u tijelu na estradiol (estrogen). Povišena razina estrogena može uzrokovati nuspojave kao što su povećano zadržavanje vode, povećanje tjelesne masti i ginekomastija. Povišeni nivoi testosterona mogu vjerovatno proizvesti androgene nuspojave uključujući masnu kožu, akne i rast kose / tijela / lica. Muškarci s genetskom predispozicijom za gubitak kose (androgenetska alopecija) mogu primijetiti ubrzano ćelavanje po muškom uzorku. Anabolički / androgeni steroidi mogu imati štetne efekte na serumski holesterol. To uključuje tendenciju smanjenja vrijednosti HDL (dobrog) kolesterola i povećanje vrijednosti LDL (lošeg) kolesterola, što može prebaciti HDL u LDL ravnotežu u smjeru koji pogoduje većem riziku od arterioskleroze.

Administracija
Iako je aktivan u tijelu duže vrijeme, testosteronski cpionat obično se ubrizgava tjedno za potrebe fizičkog ili poboljšanja performansi. Uobičajena doza je u rasponu od 200 do 600 mg tjedno, uzimajući u ciklusima dužine od 6 do 12 tjedana. Ova je razina dovoljna da većina korisnika primijeti izuzetne dobitke u mišićnoj veličini i snazi.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Testosterone cypionate 250mg/ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked