Posle 35. godine, ovaj hormon počinje da se proizvodi, u proseku, u manjim količinama, tako da može biti koristan prirodni proizvod koji može da pomogne fiziološkom endokrinom pogonu, pomažući i rezultatima u teretani i libidu i seksualnoj energiji.

Testo Booster je neverovatno efikasan pojačivač testosterona specijalno dizajniran za muškarce. To je kombinacija osam biljnih ekstrakata sa dodatkom DAA, cinka, magnezijuma, silicijuma i kalcijuma. Ova izvanredna kompozicija garantuje efikasnost i sigurnost upotrebe fizički aktivnim muškarcima u bilo kom uzrastu, posebno onima koji se bave sportovima snage.

Dodatak ishrani pomaže u održavanju odgovarajućeg nivoa testosterona u vašem telu, podržavajući povećanje mišićne mase, poboljšavajući seksualne performanse i povećavajući kondiciju, što omogućava efikasniji trening.

Testo Booster sadrži ekstrakt tribulus terrestris, koji je dobro poznat u arapskoj tradicionalnoj medicini kao odlično rešenje za podršku seksualne funkcije kod muškaraca. Tribulus daje energiju, deluje obnavljajuće i pojačava libido kod muškaraca, dok saponini koji se nalaze u ovoj biljci jačaju imuni sistem i poboljšavaju, između ostalog, nivo testosterona u ljudskom telu.

Ekstrakt ašvagande je još jedan biljni sastojak, koji daje snagu, podržava seksualne performanse i ima svojstva koja poboljšavaju raspoloženje. Kada ga koriste fizički aktivni ljudi, poboljšava oksigenaciju tela i povećava izdržljivost. Dodatak piskavice pomaže u aktivaciji insulina i podržava sintezu proteina i glikogena u mišićnim ćelijama.

Ekstrakt piskavice ima anabolički efekat zbog prisustva saponina u svom hemijskom sastavu. Formula Testo Boostera je dodatno poboljšana dodatkom semenki bundeve, koje predstavljaju izuzetno bogat izvor hranljivih materija. Ovaj sastojak čisti telo i stimuliše proizvodnju hormona, pomažući da se prostata održi u dobrom zdravlju.

Benefiti:

Savršena formula koja se sastoji od 8 biljnih ekstrakata obogaćenih DAA i dodatkom mineralnih sastojaka.

Pomoć u izgradnji čistog mišićnog tkiva.

Poboljšan nivo libida i testosterona.

Poboljšane seksualne funkcije i potencija.

Poboljšan metabolizam masti i sinteza proteina.

Poboljšana kondicija i rezultati treninga.

Povećana izdržljivost i poboljšan imunitet.

Garancija sigurnosti upotrebe i pouzdanosti proizvoda.

Preporučena doza i način upotrebe:

Uzimajte 3 kapsula, ujutru 1 i popodne 2. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.

Sastav Testo Boostera
Tribulus Terestris 90% 900mg
DAA 500mg
Saw palmetio 250mg
Fenugreek 200mg
Ashwagandha 400mg
Maca 4:1 600mg
Seed Powder 80mg
Vitamine D 170mg
Magnesium citrate 250mg
Zinc 30mg
Vitamine B5 30mg
Vitamine K1 10mg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Real testo booster 90kaps”

Your email address will not be published. Required fields are marked