Subname: Halostestin 5mg

Sadržaj: 5mg / tab Halostestin (100 tableta)

Nuspojave: Budući da su njegova anabolička i androgena svojstva (ali pokazuju slabe androgene efekte) daleko viša od testosterona, Halotestin je najopasniji lijek na tržištu. Ako se primijeni nepravilno bez dovoljno znanja o dozi i ciklusu, može uzrokovati smrt. Nijedan drugi steroid ne može uskladiti s toksičnošću Halotestina. Doze treba držati na 20-30 mg oralno. Žutica je jedan od pokazatelja da ste uzimali ovaj steroid na toksičnoj razini. Za žene koje se odluče za uzimanje Halotestina možda ćete osjetiti sljedeće androgene nuspojave: gubitak menstrualnog ciklusa, produbljivanje glasa, povećanje klitorisa koje mogu biti nepovratne, natečenost ako u velikim dozama, kožne reakcije poput prištića, akni ili osipa i sterilnost. Druga nuspojava Halotestina je negativna povratna veza koju šalje osi testisa hipotalamus-hipofiza. To može dovesti do seksualne disfunkcije kada endogeni testosteron postane depresivan. Da biste vratili testosteron na normalnu razinu, možete upotrijebiti kombinaciju testosteronskih stimulansa i modulatora receptora estrogena. Za one sportaše koji prolaze redovno testiranje na drogu, Halotestin nije lijek za vas. Ostaje u vašem sustavu prilično dugo, čak i do dva mjeseca prekinute uporabe.

Administracija: Upotreba Halotestina za građenje tijela je rasprostranjena. Bodybuilderi ga koriste kao učvršćivač i kao steroid za vrijeme mršavljenja, ali nuspojave Halotestina mogu im naštetiti. Spoj se mora uzimati umjereno, jer je toksičan za jetru. Još jedan negativan efekat Halotestina je brzi porast crvenih krvnih zrnaca u tijelu što ima mnogo štetnih nuspojava.
Da bi se izbjegli štetni učinci steroida Halotestin, doza ne smije biti veća od 40 mg dnevno i ne smije se uzimati više od četiri tjedna istovremeno. Neki dizači dizača utega i moćnici sportaši uzimaju 10 mg Halotestina prije treninga i uzimaju ostatak doze tijekom dana. Ovo je dobra strategija jer je poluživot Halotestina kratak: šest do osam sati.
Evo primjera ciklusa upotrebe Halotestina. Uzimamo Halotestin 20 mg dnevno u kombinaciji sa 20 mg Cardarine i devet kapsula N2Guarda. Pravilna primena ovog ciklusa i razumevanje Halotestinovog profila pomaže u izbegavanju njegovih štetnih efekata kao što je žutica.

Pojedinosti: Halotestin Fluoksimeteron jedan je od najmoćnijih oralnih anaboličkih steroida. Pomaže u povećanju snage bez povećanja kilograma uzrokovanog zadržavanjem tečnosti. Halotestin Fluoksimeteron, obično poznat kao “Halo”, jedan je od najmoćnijih oralnih anaboličkih steroida. Analize pokazuju da je Halotestin 20 puta više anaboličkog i gotovo deset puta više androgeni od testosterona. Također je snažniji od Anavara. Iako je prvobitno stvoren za medicinsku upotrebu za pomoć dječacima s odgođenim pubertetom, danas ga često koriste sportaši snage. Upotreba Halotestina dovodi do brzog povećavanja snage bez debljanja zbog zadržavanja vode. To se događa jer ovaj spoj nema estrogeno djelovanje. Unos Halotestina takođe dovodi do povećane energije i agresivnosti.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Halotestin 5mg/100tab”

Your email address will not be published. Required fields are marked