Podname proizvoda: Suspenzija stanozolola U.S.P. 50mg

Sadržaj: 50mg / 1ml ubrizgavanje stanozolola (10x1ml amp)

Hemijska imena: 1- (4-klorofenil) -N, N-dimetil-a- (2-metilpropil) -ciklobutanemetanamin hidroklorid monohidrat

Nuspojave: Iako su klasificirane kao anabolički steroid, androgene nuspojave su još uvijek česte s ovom tvari. To može uključivati ​​mrlje masne kože, akne i rast dlaka po tijelu / licu. Anabolički / androgeni steroidi mogu takođe pogoršati gubitak kose muškog uzorka. Žene su takođe upozorene na potencijalne virilizujuće efekte anaboličkih / androgenih steroida. Stanozolol je alkilirano jedinjenje c17-alfa. Ova izmjena štiti lijek od deaktivacije jetre, omogućavajući vrlo visok postotak ulaska lijeka u krvotok nakon oralne primjene. e17-alfa alkilirani anabolički / androgeni steroidi mogu biti hepatotoksični. Dugo ili veliko izlaganje može rezultirati oštećenjem jetre.

Primjena: Kada se koristi u fizičke svrhe ili za poboljšanje performansi, najčešće se primjenjuje doza od 50 mg svaki drugi dan.

Pojedinosti: Winstrol je najpoznatiji trgovački naziv za lijek stanozolol. Stanozolol je derivat dihidrotestosterona, hemijski izmenjen tako da se anabolička svojstva hormona (izgradnju tkiva) uvelike pojačavaju i njegovo androgeno djelovanje minimizira. Stanozolol je klasifikovan kao „anabolički“ steroid, i pokazuje jednu od najjačih disocijacija anaboličkog i androgenog učinka među komercijalno dostupnim agensima. Takođe se ne može aromatizirati u estrogene. Stanozolol je drugi najčešće korišteni oralni steroid, koji je po popularnosti uspio samo Dianabol (methandrostenolone). Omiljen je zbog svoje sposobnosti promicanja rasta mišića bez zadržavanja vode, što ga čini visoko cijenjenim dijetalnim bodybuilderima i natjecateljskim sportašima. Stanozolol je modifikovani oblik dihidrotestosterona. Razlikuje se dodavanjem metilne skupine na ugljiku 17alfa radi zaštite hormona tijekom oralne primjene i vezanosti pirazolove skupine na A-prsten, zamjenjujući normalnu 3-keto grupu (ovo daje stanozololu hemijsku klasifikaciju heterocikličkog steroida ) .Kada se posmatra u svjetlu metildihidrotestosterona sa 17-alfa, čini se da modifikacija A prstena na stanozololu značajno povećava njegovu anaboličku snagu, smanjujući njegovu relativnu androgenost.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Stanozolol injectable 50mg/ml“

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena

Novi proizvodi u ponudi

INSTAGRAM @suplementibalkan.com2