Nandrolon fenilpropionat U.S.P. 100mg
Nandrolon fenilpropionat je oblik ubrizgavanja anaboličkog steroidnog nandrolona. Svojstva ovog su nevjerojatno slična onima Deca-Durabolin®, koji koristi sporije djelujući nandrolon decanoate. Primarna razlika između ova dva pripravka je brzina kojom se nandrolon oslobađa u krvi, dok nandrolon dekanat daje otpuštanje nandrolona iz područja ubrizgavanja koje traje otprilike 3 tjedna, a nandrolon fenilpropionat je aktivan samo oko tjedan dana. U kliničkim situacijama, Deca-Durabolin se na taj način može ubrizgati jednom u 2 ili 3 tjedna, dok se Durabolin® obično daje svakih nekoliko dana, jednom do tjedno. Inače, dva lijeka su gotovo međusobno zamijenjena. Kao i Deca-Durabolin, Durabolin cijenjeni od strane sportaša i bodybuilders-a zbog njegove sposobnosti da promovira snagu i mršav mišićnu masu, bez značajnih estrogenih ili androgenih nuspojava.

Sadržaj
100 mg / ml Nandrolon fenilpropionat U.S.P (10 ml VIAL)

Hemijska imena
19-norandrost-4-en-3-one-17beta-ol, 17beta-hydroxy-estr-4-en-3-one

Nuspojave
Nandrolon ima nisku tendenciju ka konverziji estrogena, za koju se procenjuje da je svega oko 20% one koja se vidi kod testosterona. To je zato što iako jetra može pretvoriti nandrolon u estradiol, u drugim aktivnijim mjestima steroidne aromatizacije kao što je masno tkivo nandrolon je daleko manje otvoren za ovaj postupak. Primjećuje se da nandrolon ima određenu aktivnost kao progestin u tijelu. Nuspojave povezane s progesteronom slične su onima estrogena, uključujući negativne povratne inhibicije proizvodnje testosterona i povećanu brzinu skladištenja masti. Iako su klasificirani kao anabolički steroid, androgene nuspojave su još uvijek moguće s ovom tvari, posebno u većim dozama. To može uključivati ​​mrlje masne kože, akne i rast dlaka po tijelu / licu. Anabolički / androgeni steroidi mogu takođe pogoršati gubitak kose muškog uzorka.

Administracija
Uobičajena doza za fizičke potrebe ili za poboljšanje performansi je u rasponu od 200 do 400 mg tjedno, uzimajući u ciklusima dužine od 8 do 12 tjedana. Ova je razina dovoljna da većina korisnika primijeti mjerljive dobitke u mišićnoj masi i snazi.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nando F (brza deka) 100mg/ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked