Subname: trenbolon acetat 100mg

Sadržaj: 100mg / ml trenbolon acetat (10x1ml amp)

Hemijsko ime: 17beta-hidroksiestra-4,9,11-trien-3-on

Nuspojave: Ovaj steroid pokazuje značajan afinitet vezanja za receptor za progesteron (nešto jači od samog progesterona). Nuspojave povezane s progesteronom slične su onima estrogena, uključujući negativne povratne inhibicije proizvodnje testosterona i povećanu brzinu skladištenja masti. Iako je klasifikovan kao anabolički steroid, trenbolon je dovoljno androgen. Androgene nuspojave su još uvijek česte kod ove tvari i mogu uključivati ​​mrlje masne kože, akne te rast dlaka po tijelu / licu. Anabolički / androgeni steroidi mogu takođe pogoršati gubitak kose muškog uzorka.

Primjena: Učinkovita doza za fizičke svrhe ili za poboljšanje performansi općenito pada u rasponu od 100-300 mg tjedno, uzimajući se od 6 do 8 tjedana. Zbog kratkotrajne prirode acetatnih estera, ukupna doza tjedna podijeljena je u 2-3 manje primjene.

Pojedinosti: Trenbolon acetat je injekcijski (uglavnom) anabolički steroid koji se dobiva iz nandrolona. Međutim, njegova aktivnost prilično je uklonjena iz strukturalnog roditelja, pa su takve direktne usporedbe između njih dvije teške. Trenbolon je neestrogeni steroid, te je za miligram znatno anaboličniji i androgeniji od nandrolona od nandrolona. U izgledu se mnogo češće u poređenju s jačim androgenom poput drostanolona, ​​nego što je to slučaj sa nandrolonom. Procjenjuje se da pokazuje otprilike tri puta veću androgenu snagu od testosterona, što ga čini jednim od najjačih anaboličkih steroida koji se ubrizgavaju ikad. Među sportašima, ovaj steroid je visoko cenjen zbog njegove sposobnosti da poveća tvrdoću mišića, definiciju i čvrstinu, bez neželjenog zadržavanja vode i nakupljanja masne mase. Smatra se lijekom izbora za natjecatelje bodybuilders, ali i dalje je vrlo popularan kod rekreativaca koji jednostavno žele oplemeniti svoje stavove. Trenbolon je modifikovani oblik nandrolona. Razlikuje se uvođenjem dvostrukih veza na ugljik 9 i 11, koji inhibiraju aromatizaciju (9-ene), povećavaju afinitet koji veže androgeni i usporavaju njegov metabolizam. Rezultirajući steroid značajno je snažniji i kao anabolički i androgeni od baze nandrolona. Trenbolon acetat sadrži trenbolon modifikovan dodatkom estera karboksilne kiseline (sirćetne kiseline) u 17-beta hidroksilnoj grupi, tako da se slobodni steroid sporije oslobađa iz područja ubrizgavanja.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Trenbolone Acetate 100mg/ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked