Trenbolon je injekcijski ester sporog djelovanja snažnog anaboličkog steroidnog trenbolona. Trenbolon se najčešće pojavljuje kao trenbolon acetat, što je oblik lijeka mnogo bržeg djelovanja (vidjeti: Finajet). Ovdje korišten heksahidrobenzilkarbonatni ester produžava otpuštanje trenbolona više od 2 tjedna, što se zbog manje učestalog rasporeda ubrizgavanja oduvijek smatralo pogodnijim za ljudsku upotrebu. Bazni steroidni trenbolon otprilike je tri puta više androgeni od testosterona, što ga čini prilično jakim androgenim vremenom. Takođe pokazuje oko 3 puta veću građevinsku aktivnost u odnosu na svoja androgena svojstva, što čini službenu klasifikaciju kao upotrebni anabolički steroid. Učinak trenbolona na izgradnju mišića često se uspoređuje sa popularnim agensima kao što su testosteron ili Dianabol, ali bez istih nuspojava povezanih sa estrogenom. Najčešće je identificiran kao droga koja stvara mršavu masu, a kod sportaša je izuzetno popularan zbog svoje sposobnosti promicanja brzog nakupljanja snage, veličine mišića i definicije.

Sadržaj
Trenbolone Hex. 60mg, Trenbolone Ace. 60mg, trenbolon Ena. 80mg

Hemijska imena
17beta-hidroksiestra-4,9,11-trien-3-on

Nuspojave
Trenbolon nije aromatiziran tijelom, a nije mjerljivo estrogen. Važno je, međutim, da ovaj steroid pokazuje značajan afinitet vezanja za receptor za progesteron (nešto jači od samog progesterona). Nuspojave povezane s progesteronom slične su onima estrogena, uključujući negativne povratne inhibicije proizvodnje testosterona i povećanu brzinu skladištenja masti. Iako je klasifikovan kao anabolički steroid, trenbolon je dovoljno androgen. Androgene nuspojave su još uvijek česte kod ove tvari i mogu uključivati ​​mrlje masne kože, akne te rast dlaka po tijelu / licu. Anabolički / androgeni steroidi mogu takođe pogoršati gubitak kose muškog uzorka. Žene su takođe upozorene na potencijalne virilizujuće efekte anaboličkih / androgenih steroida. Oni mogu uključivati ​​produbljivanje glasa, menstrualne nepravilnosti, promjene teksture kože, rast dlaka na licu i povećanje klitorisa.

Administracija
U fizičke svrhe ili za poboljšanje performansi trenbolon heksahidrobenzilkarbonat najčešće se daje u dozi od 152-220 mg nedeljno. Lijek treba uzimati u ciklusima u rasponu od 6 do 12 tjedana.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tri-Trenbolone 200mg/ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked