Subname: Nandrolon decanoate U.S.P. 250mg

Sadržaj: 250mg / ml Nandrolon decanoate U.S.P. (10x1ml amp)

Hemijsko ime: 19-norandrost-4-en-3-one-17beta-ol, 17beta-hydroxy-estr-4-en-3-one

Nuspojave: Nandrolon ima nisku tendenciju ka konverziji estrogena, za koju se procjenjuje da je samo oko 200% one koja se vidi kod testosterona. To je zato što iako jetra može pretvoriti nandrolon u estradiol, u drugim aktivnijim mjestima steroidne aromatizacije kao što je masno tkivo nandrolon je daleko manje otvoren za ovaj postupak. Međutim, povišena razina estrogena i dalje se primjećuje kod većeg doziranja i može izazvati nuspojave poput povećanog zadržavanja vode, povećanja tjelesne masti i ginekomastije. Antiestrogen kao što je klomifen citrat ili tamoksifen citrat može biti potreban za sprečavanje estrogenih nuspojava ako se pojave. Pokazalo se da mnogi steroidi s 19 ili normi imaju određeni afinitet i za receptor za progesteron. Nuspojave povezane s progesteronom slične su onima estrogena.

Primjena: Uobičajena doza za fizičke svrhe ili za poboljšanje performansi je raspon od 200 do 600 mg tjedno, uzimajući u ciklusima od 8 do 12 tjedana. Ova je razina dovoljna da većina korisnika primijeti mjerljive dobitke u mišićnoj masi i snazi.

Pojedinosti: Nandrolon decanoate je oblik ubrizgavanja anaboličkog steroidnog nandrolona. Dekanoat ester omogućava sporo oslobađanje nandrolona sa mesta ubrizgavanja, u trajanju do tri nedelje. Nandrolon je vrlo sličan testosteronu u strukturi, iako mu nedostaje ugljikov atom na 19. mjestu (otuda je i njegov drugi naziv, 19nortestosteron). Kao i testosteron, i nandrolon pokazuje relativno jaka anabolička svojstva. Za razliku od testosterona, međutim, njegovu aktivnost izgradnje tkiva prati slaba androgena svojstva. Veliki dio toga ima veze sa redukcijom nandrolona na slabiji steroid, dihidronandrolon, u istim ciljanim tkivima koja reagiraju na androgene i potencira djelovanje testosterona (pretvarajući ga u DHT). Blaga svojstva nandrolon decanoate učinila su ga jednim od najpopularnijih steroida za ubrizgavanje u svijetu, a sportaši su ga izuzetno pogodili zbog njegove sposobnosti promoviranja značajne snage i smanjenja mišićne mase bez jakih androgenih ili estrogenih nuspojava. Nandrolon dekanat daje oštar skok u oslobađanju nandrolona 24-48 sati nakon duboke intramuskularne injekcije, koja neprestano opada do početne razine otprilike dvije sedmice kasnije. Srednji poluživot otpuštanja nandrolon dekanoata je 8 dana.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nandrolone Decanoate(spora deka) 250mg/ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked