Metenolon enantat 100mg
Primabol-100 je verzija za injekciju steroidnog metenolona enantata. Enantatni ester koristi se za usporavanje oslobađanja steroida sa mjesta ubrizgavanja. Metenolon enantat nudi sličan obrazac oslobađanja steroida kao testosteron enanthat, pri čemu nivo hormona u krvi ostaje značajno povišen otprilike 2 tjedna. Sam metenolon je umereno jak anabolički steroid sa vrlo niskim androgenim svojstvima. Smatra se da je njegov anabolički učinak nešto manji od nandrolon dekanata na miligram za miligram. Metenolon enantat najčešće se koristi tokom ciklusa rezanja, kada je glavni cilj masne mase, a ne povećanje sirove mase. Kombinacija jake anaboličke, slabe androgene i neestrogene prirode ovog lijeka čini metenolon enantat vrlo poželjnim za izgradnju mršave mišića bez nuspojava.

Sadržaj
100mg / ml metenolona enantata (10ml VIAL)

Hemijska imena
17beta-hidroksi-l-metil-5alfa-androst-l-en-3-on, l-metil-l (5-alfa) -androsten-3-on-17b-ol

Nuspojave
Metenolon se smatra vrlo „blagim“ u smislu da predstavlja apsolutno nultu rizik od bilo kakvih estrogenih nuspojava u bilo kojoj dozi. I metenolon i njegov bliski brat, oksandrolon su anabolički steroidi koji se medicinski koriste u liječenju žena i djece s vrlo malim rizikom od neželjenih posljedica. Iako Metenolon posjeduje vrlo nisku ocjenu jačine androgene u odnosu na testosteron, Methenolon i dalje može pokazati androgene nuspojave posebno kod osoba koje imaju veću osjetljivost na ovu kategoriju nuspojava. Androgene nuspojave uključuju sljedeće: pojačano lučenje sebuma (masna koža), povećane nakupine akni (povezane sa pojačanim lučenjem sebuma), rast tjelesne i lica i veći rizik od aktiviranja muške ćelavosti.

Administracija
Uobičajena primjena među muškim sportašima je doza od 200 do 400 mg tjedno, koja se uzima od 6 do 12 tjedana. Takva količina je dovoljna da se potaknu vrlo primjetna povećanja vitkog mišićnog tkiva. Međutim, nije neuobičajeno vidjeti lijek uzet u dozama većim od 600 mg tjedno ili više, premda će takve količine vjerovatno isticati androgenu stranu metenolona, ​​kao i pogoršati njegove negativne učinke na serumske lipide.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Primobolan 100mg/ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked