Subname: Trenbolone enanthate 200mg

Sadržaj: 200mg / ml trenbolon enantat (10x1ml amp)

Hemijsko ime: 17beta-hidroksiestra-4,9,11-trien-3-on

Nuspojave: Ovaj steroid pokazuje značajan afinitet vezanja za receptor za progesteron (nešto jači od samog progesterona). Nuspojave povezane s progesteronom slične su onima estrogena, uključujući negativne povratne inhibicije proizvodnje testosterona i povećanu brzinu skladištenja masti. Iako je klasifikovan kao anabolički steroid, trenbolon je dovoljno androgen. Androgene nuspojave su još uvijek česte kod ove tvari i mogu uključivati ​​mrlje masne kože, akne te rast dlaka po tijelu / licu. Anabolički / androgeni steroidi mogu takođe pogoršati gubitak kose muškog uzorka.

Primjena: Uobičajene doze za fizičke i povećane performanse padaju u rasponu od 150-300 mg tjedno, što se obično uzima 6-10 uzastopnih tjedana. Ovaj nivo je dovoljan da stvori značajno povećanje mršave mišićne mase i snage, koje se obično kombiniraju sa značajnim gubitkom masti i povećanom definicijom mišića.

Pojedinosti: Trenbolon enanthate je oblik ubrizgavanja jakog anaboličkog steroidnog trenbolona. S obzirom na upotrebu estera enantata, ovaj lijek će pokazati gotovo identičnu farmakokinetiku testosteron enanthatu, pružajući maksimalno otpuštanje svog steroida u prvih nekoliko dana nakon injekcije, nakon čega slijedi pad nivoa otprilike 2 tjedna. Ovdje bazni steroid (trenbolon) derivat je nandrolona, ​​a pokazuje snažna anabolička i androgena svojstva. Na osnovi miligrama za miligram znatno je jači od testosterona kao anaboličkog i androgenog agensa, iako ima povoljniju ravnotežu (prema anabolizmu). Trenbolon se također ne može pretvoriti u estrogen, međutim pokazuje značajnu progestacijsku aktivnost koja može oponašati estrogene nuspojave s obzirom na ispravne fiziološke uvjete. Trenbolon enantat gotovo je zamjenjiv sa Parabolanom (trenbolon heksahidrobenzilkarbonat), sposoban za promociju snažnog povećanja mršave mišićne mase, često uz popratni porast relativne tvrdoće i definicije. Trenbolon je modifikovani oblik nandrolona. Razlikuje se uvođenjem dvostrukih veza na ugljik 9 i 11, koji inhibiraju aromatizaciju (9-ene), povećavaju afinitet koji veže androgeni i usporavaju njegov metabolizam. Trenbolon je ovdje modificiran sa enanthat esterom u 17-beta hidroksilnoj skupini, tako da se slobodni steroid oslobađa sporije iz područja ubrizgavanja.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Trenbolone Enanthate 200mg/ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked