Subname: Testosteron enanthate U.S.P. 250mg

Sadržaj: 250mg / ml Testosteron enanthat U.S.P. (10x1ml amp)

Hemijsko ime: 4-androsten-3-one-17beta-ol 17beta-hydroxy-a ndrost-4-en-3-one

Nuspojave: Testosteron se lako aromatizira u tijelu na estradiol (estrogen). Enzim aromataza (estrogen sintetaza) odgovoran je za ovaj metabolizam testosterona. Povišena razina estrogena može uzrokovati nuspojave kao što su povećano zadržavanje vode, povećanje tjelesne masti i ginekomastija. Povišeni nivoi testosterona mogu vjerovatno proizvesti androgene nuspojave uključujući masnu kožu, akne i rast kose / tijela / lica. Muškarci s genetskom predispozicijom za gubitak kose (androgenetska alopecija) mogu primijetiti ubrzano ćelavanje po muškom uzorku. Anabolički / androgeni steroidi mogu imati štetne efekte na serumski holesterol. To uključuje tendenciju smanjenja vrijednosti HDL (dobrog) kolesterola i povećanje vrijednosti LDL (lošeg) kolesterola, što može prebaciti HDL u LDL ravnotežu u smjeru koji pogoduje većem riziku od arterioskleroze.

Primjena: Uobičajena doza za fizičke svrhe ili poboljšanje performansi je u rasponu od 200 do 600 mg tjedno, uzimajući u ciklusima od 6 do 12 tjedana. Ova je razina dovoljna da većina korisnika primijeti izuzetne dobitke u veličini i snazi ​​mišića.

Pojedinosti: Testosteronski enantat je injekcijski oblik sporosteronskog testosterona koji deluje sporo. Nakon duboke intramuskularne injekcije, lek je dizajniran da obezbedi kontinuirano oslobađanje testosterona u krvotok tokom otprilike 2 do 3 nedelje. Da bi održali normalnu fiziološku razinu testosterona tijekom terapija nadomjeskom androgena, obično se trebaju injekcije testosteronskog enantata najmanje svake dvije sedmice, iako će pažljiviji liječnici primjenjivati ​​lijek tjedno. Kao i kod svih testosteronskih injektabilnih sastojaka, testosteronski enantat sport je izuzetno omiljen zbog njegove sposobnosti da promoviše snažno povećanje mišićne mase i snage. Testosteron enanthat je modifikovani oblik testosterona, gde je ester karboksilne kiseline (enantonska kiselina) povezan sa 17-beta hidroksilnom grupom. Esterificirani oblici testosterona manje su polarni nego slobodni testosteron i apsorbiraju se sporije iz područja ubrizgavanja. Jednom kada dođe u krvotok, ester se uklanja kako bi se dobio slobodni (aktivni) testosteron. Esterificirani oblici testosterona dizajnirani su tako da produže vremenski okvir terapijskog učinka nakon primjene, omogućujući rjeđi raspored ubrizgavanja u odnosu na injekcije slobodnog (nesterificiranog) steroida. Poluživot testosteronskog enantata je otprilike osam dana nakon injekcije.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Testosterone Enanthate 250mg/ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked