Subname: Testosteron cypionate U.S.P. 250mg

Sadržaj: 250mg / ml Testosteron cypionate U.S.P. (10x1ml amp)

Hemijsko ime: 4-androsten-3-one-17beta-ol, 17beta-hydroxy-androst-4-en-3-one

Nuspojave: Testosteron se lako aromatizira u tijelu na estradiol (estrogen). Povišena razina estrogena može uzrokovati nuspojave kao što su povećano zadržavanje vode, povećanje tjelesne masti i ginekomastija. Povišeni nivoi testosterona mogu vjerovatno proizvesti androgene nuspojave uključujući masnu kožu, akne i rast kose / tijela / lica. Muškarci s genetskom predispozicijom za gubitak kose (androgenetska alopecija) mogu primijetiti ubrzano ćelavanje po muškom uzorku. Anabolički / androgeni steroidi mogu imati štetne efekte na serumski holesterol. To uključuje tendenciju smanjenja vrijednosti HDL (dobrog) kolesterola i povećanje vrijednosti LDL (lošeg) kolesterola, što može prebaciti HDL u LDL ravnotežu u smjeru koji pogoduje većem riziku od arterioskleroze.

Primjena: Iako je aktivna u tijelu duže vrijeme, testosteronski cpionat obično se ubrizgava tjedno za potrebe fizičkog ili poboljšanja performansi. Uobičajena doza je u rasponu od 200 do 600 mg tjedno, uzimajući u ciklusima dužine od 6 do 12 tjedana. Ova je razina dovoljna da većina korisnika primijeti izuzetne dobitke u mišićnoj veličini i snazi.

Pojedinosti: Testosteron cipionat je injekcijski ester sporog djelovanja primarnog muškog androgenskog testosterona. Testosteron je takođe glavni anabolički hormon kod muškaraca, i osnova je poređenja pomoću koje se prosuđuju svi ostali anabolički / androgeni steroidi. Kao i kod svih testosteronskih injektabilnih tableta, i sportaši su izrazito omiljeni kod testosterona koji ima sposobnost da promoviše snažno povećanje mišićne mase i snage. Zanimljivo je napomenuti da iako je veliki broj drugih steroidnih spojeva dostupan od ubrizgavanja testosterona, oni se i dalje smatraju dominantnim agensima za gnojenje među bodibilderima. Malo je argumenta da su ovo jedan od najsnažnijih masovnih lijekova koji je dostupan, uključujući testosteronski cpionat.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Testosteron Cypionate 250mg/ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked