Subname: Testosteron mix U.S.P. 250mg

Sadržaj: 250mg / ml Testosteronska mešavina U.S.P. (10x1ml amp)

Nuspojave: Testosteron se lako aromatizira u tijelu na estradiol (estrogen). Povišena razina estrogena može uzrokovati nuspojave kao što su povećano zadržavanje vode, povećanje tjelesne masti i ginekomastija. Povišeni nivoi testosterona mogu vjerovatno proizvesti androgene nuspojave uključujući masnu kožu, akne i rast kose / tijela / lica. Muškarci s genetskom predispozicijom za gubitak kose (androgenetska alopecija) mogu primijetiti ubrzano ćelavanje po muškom uzorku. Anabolički / androgeni steroidi mogu imati štetne efekte na serumski holesterol. To uključuje tendenciju smanjenja vrijednosti HDL (dobrog) kolesterola i povećanje vrijednosti LDL (lošeg) kolesterola, što može prebaciti HDL u LDL ravnotežu u smjeru koji pogoduje većem riziku od arterioskleroze.

Primjena: Iako je aktivna u tijelu duže vrijeme, Sustanon 250 se obično injicira svakih 7 do 10 dana u svrhu izgradnje mišića. Uobičajena doza kod muškaraca sportaša kreće se u rasponu od 250-750 mg po injekciji, u ciklusima 6 do 12 tjedana. Ova je razina dovoljna da većina korisnika primijeti izuzetne dobitke u mišićnoj veličini i snazi.

Pojedinosti: Sustanon-250 je testosteronska mješavina na osnovi ulja koja sadrži četiri različita estera testosterona: testosteronski propionat (30 mg); testosteron fenilpropionat (60 mg); testosteronski izokaproat (60mg); i testosteronski decanoat (100 mg.) Sustanon je dizajniran da osigura brzo, ali produženo oslobađanje testosterona, obično zahtijeva injekcije jednom u 3 do 4 tjedna u kliničkom okruženju. Ovo je poboljšanje u odnosu na standardne testosterone poput cipionata ili enanthata, koji pružaju kraće trajanje aktivnosti. Kao i svi testosteronski proizvodi, Sustanon-250 je vrlo jak anabolički lijek s izraženim androgenim djelovanjem. Najčešće se koristi u krupnim ciklusima, pružajući izuzetne dobitke u snazi ​​i mišićnoj masi. Sustanon 250 sadrži mješavinu četiri testosteronska spoja koja su modificirana dodatkom estera karboksilne kiseline (propionske, propionske fenil estere, izokaprone i dekanoične kiseline) u 17-beta hidroksilnoj skupini. Esterificirani oblici testosterona manje su polarni nego slobodni testosteron i apsorbiraju se sporije iz područja ubrizgavanja. Jednom kada dođe u krvotok, ester se uklanja kako bi se dobio slobodni (aktivni) testosteron. Esterificirani oblici testosterona dizajnirani su tako da produže vremenski okvir terapijskog učinka nakon primjene, omogućujući rjeđi raspored ubrizgavanja u odnosu na injekcije slobodnog (nesterificiranog) steroida. Sustanon 250 osmišljen je da omogući brz vrhunac nivoa testosterona (24-48 sati nakon injekcije) i održi fiziološke koncentracije približno 21 dan / 34. Svaka ampula od 250 mg osigurava 176 mg testosterona.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sustanon 250mg/ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked