Subname: Drostanolone Enanthate 200mg

Sadržaj: 200 mg / ml Drostanolone Enanthate (10x1ml amp)

Hemijsko ime: (2,10,13-trimetil-3-okso-1,2,4,5,6,7,8,9,11,12,14,15,16,17-tetradekahidrociklopenta [a] fenantren- 17-il) heptanoat

Primjena: Ukupna tjedna doza je obično 300-700 mg, što se uzima za 6-12 tjedana. Ova razina upotrebe dovoljna je da osigura mjerljive dobitke mršave mišićne mase i snage.

Pojedinosti: Drostanolone Enanthate ili Masteron vjerovatno je jedan od najzanimljivijih steroida koji sportaši koriste. Prvenstveno je dizajniran za liječenje pacijenata oboljelih od karcinoma dojke kako bi inhibirao proizvodnju estrogena. Estrogen je hormon koji izlučuju žene i koji im daje različite rodne karakteristike. Maseril, zaštitni znak Drostanolone Enanthate koristi se u terapiji raka dojke i kombinira se sa SERM (Selective Estrogen Receptor Modulator). Došlo je do smanjenja nivoa estrogena kod žena koje su prošle ovaj tretman upotrebom ovog hormona. Masteron je postao omiljeni steroid među sportašima i natjecateljskim bodibilderima. U pitanju je vrlo popularan anabolički steroid. Masteron je derivat dihidrotestosterona ili DHT, koji zadržava pretvorbu u estrogen aromatizacijom. To bi moglo biti da njegova sposobnost inhibiranja estrogena iz interakcije sa enzimom aromataze ili blokira receptor koji veže estrogen koji uzrokuje ove pojave. Bez obzira na razlog, zbog svojih antiestrogenih svojstava blokira pretvorbu slobodnih testosterona u estrogen putem aromatizacije. To čini Masteron čestim uključivanjem u visok anabolički ciklus. Budući da spojevi korišteni u ciklusima za postizanje masenog porasta i snage imaju vrlo moćan sadržaj testosterona, Masteron se koristi da spriječi pojavu estrogenih nuspojava.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Drostanolone(MASTERON) Enanthate 200mg/ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked