Subname Magnyl

Nuspojave
Uz željene pozitivne efekte, Magnyl se može otkriti i sa nekim neželjenim nuspojavama od manjih do ozbiljnih i po život opasnih. Sljedeće nisu sve, već su neke uobičajene nuspojave koje bi trebao razmotriti liječnik prije nego što vam omogući početak liječenja.

Injekcija magnila može uzrokovati bol na mjestu ubrizgavanja, oticanje uslijed zadržavanja tekućine, umor, depresiju, nemir, razdražljivost i glavobolju.

Ako postoje neželjeni efekti ili imate zabrinutosti u pogledu vašeg liječenja, ne oklijevajte kontaktirati svog liječnika radi rasprave.

Administracija
HCG se obično koristi na dva načina: za vrijeme steroidnog ciklusa (za smanjenje atrofije testisa) i nakon završetka steroidnog ciklusa (za povećanje proizvodnje testosterona).

Trajanje sesije je 21 dan, a normalna doza za odrasle je 2000 – 5000 IU svakih pet dana. Magnyl se može primijeniti na dva načina: ili potkožno ili intramuskularno.

Da bi se postigli maksimalni rezultati, Magnyl treba koristiti u kombinaciji s lijekovima koji sadrže klomifen citrat (na primjer, Clomid). I Magnyl i Clomiphene citrate imaju efekte stimulacije proizvodnje testosterona. Nakon trajanja upotrebe Magnyla, korisnik treba uzimati Clomiphene citrate još nekoliko tjedana.

Detalji
Trudite se da vratite snagu nakon dužeg vremena koristeći steroide i prestanite? Magnyl je najbolji izbor!

Magnyl je lijek za post-cikličku terapiju s ciljem vraćanja proizvodnje testosterona u normalno stanje nakon što je smanjen prestankom upotrebe androgenih-anaboličkih steroida. Ljudski korionski gonadotropin (HCG), proteinski hormon, aktivni je sastojak ovog lijeka.

Kako je HCG sastojak koji jača performanse, muškarci obično koriste Magnyl zajedno sa androgenim-anaboličkim steroidima za vrijeme ili nakon steroidnih ciklusa. To pomaže u održavanju normalne proizvodnje testosterona i pokreće smanjenje masti.

Bodibilderi i sportisti koriste HCG da bi povećali nivo testosterona. Ovaj protein protein je neophodan za održavanje zdravlja, rast mišića i povećanje snage.

Uzimanje HCG može donijeti sljedeće pozitivne efekte: Odlično stimulira proizvodnju testosterona. Efikasno smanjuje tjelesnu masnoću.
Povećava razvoj zrelih spermatozoida. Pojačavanje seksualnog apetita. Za muškarce se HCG – aktivni sastojak Magnyla – takođe koristi za rješavanje problema neplodnosti značajno povećavajući količinu sperme u testisima. Pacijenti mogu koristiti HCG sami ili zajedno s FSH-om za liječenje problema odgođenog puberteta, gonada u razvoju ili problema stvaranja sperme. Ponekad se HCG daje dečacima koji imaju poreklo testisa.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mangyl (HCG-PRENGIL) 5000iu”

Your email address will not be published. Required fields are marked