Subname Trestolone Acetate

Sadržaj
50 mg / ml trestolon acetata (10 ml VIAL)

Nuspojave
gubitak kose, jaka hipertrofija prostate, produbljivanje glasa, akni, agresija, gyno, dobitak masnoće, nadimanje i povišen krvni pritisak.

Administracija
20-50mg dnevno za iskusnog korisnika. Ova doza ovisit će o obliku trestolona koji je uzet. Oralno i transdermalno doziranje može biti neznatno veće od oblika za ubrizgavanje. Inhibitori aromataze kao što su Arimidex i inhibitor prolaktina, poput Cabergolina, trebali bi biti na raspolaganju za neželjene efekte povezane s prolaktinom i estrogenom.

Ovaj proizvod će se najvjerovatnije upotrijebiti ako se prioritet dodaje i dodavanje mase. Može se slagati s drugim steroidima kako bi se povećali učinci očvršćivanja, skupljanja ili rezanja. Stavljanjem ovog proizvoda s Testosteronom od 250-500mg / wk moglo bi se očekivati ​​da će masovni porast biti veći od 15-20kg i astronomski dobitak snage za samo 8-10wk.

Za sve koji su zainteresirani za skupljanje ili rezanje, Trestolone acetat je koristan u obje svrhe. Rezanje omogućuje sportašima da smanje što više masti bez žrtvovanja svoje mišićne mase. Kod lučenja, glavni cilj je izgraditi što više mišića i snage. Trestolone Acetate postiže oba rezultata, pomažući bodibilderima i dizačima tegova dok uporno rade na odvajanju tijela. Masnoća se sagorijeva učinkovitije, dok mišići nastavljaju rasti.

Da biste izvukli maksimum iz Trestolon acetata, apsolutno je potrebno koristiti sveobuhvatan pristup. Pravilna prehrana za dodavanje mišića i eliminaciju masti je neophodna. Mora se održavati i efikasna rutina vježbanja. U kombinaciji s primjenom trestolon acetata u propisanoj količini tokom dužeg vremenskog perioda rezultati će biti uočljivi.

Detalji
Trestolone, također poznat kao MENT, jedan je od snažnijih steroida / hormona stvorenih do danas. Istražuje se kao muški kontraceptiv jer u malim dozama može brzo uzrokovati mušku neplodnost. Gotovo je jak kao i njegov 17-alfa alkilirani brat Mibolerone, Check Drops, ali bez zapanjujućih štetnih efekata na jetru. To je hormon 19Nor, što ga čini derivatom Nandrolona. Vrlo je sličan Nandrolonu koji je osnovni steroid u Deci, ali s priloženim 7-alfa-metilom. To znači da je derivat Nandrolona bez redukcije 5-alfa, slično kao i Trenbolon (Tren). Razlika između trenbolona i trestolona je sledeća:

Tren ne aromatizira dok Trestolone. Aromatiziranje nastaje kada se hormon pretvara u estrogen u tijelu. Ovo je dobro i loše. Dobra vijest je da to znači povećanu proizvodnju GH i IGF-a i dodatnu snagu. Suprotno uvriježenom mišljenju, ovo također može pomoći kod problema s libidom koji su obično povezani s hormonima temeljenim na nandrolonu. Loša vijest je da se vjerojatnije da će se pojaviti nuspojave povezane sa estrogenom kao što su gine i zadržavanje vode. Na papiru, Trestolone je PUTEM jači od testosterona. Njegov androgeni i estrogeni karakter bit će sličan onome u Tren i Deca, ali njegova hipertrofična sposobnost izgradnje mišića treba biti veća od obje ove. Dostupan je sa priloženim esterom acetata što znači da je svakodnevno doziranje optimalno za održavanje stabilne razine u krvi.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Trestolone acetate 50mg/ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked