Subname: Boldenone undecylenate 250mg

Sadržaj: 250 mg / ml Boldenone undecylenat (10x1ml amp)

Hemijsko ime: 1,4 androstadien-3-one, 17beta-ol, 1-dehidrotestosteron

Nuspojave: Nuspojave Equipoise-a su uglavnom blage. Struktura boldenona mu omogućava da se pretvori u estrogen, ali nema izuzetno visok afinitet za to. Ako pogledamo studije o aromatizaciji, sugeriraju da bi njihova brzina pretvorbe estrogena trebala biti približno polovica one testosteronske. Zadržavanje vode ovim lijekom bilo bi, dakle, malo veće nego kod Deca-Durabolina (s procijenjenom pretvorbom od 20%), ali mnogo manje nego što bismo pronašli sa jačim spojem kao što je testosteron. Iako još uvijek postoji mogućnost da se primijeni nuspojava povezana sa estrogenom kao takva prilikom upotrebe Equipoise-a, problemi se obično ne javljaju u umjerenom nivou doziranja. Ginekomastija može postati problem, ali obično samo kod vrlo osjetljivih pojedinaca ili (opet) kod onih koji koriste veće doze. Ako estrogeni efekti postanu problem, dodavanje Nolvadexa trebalo bi, naravno, učiniti ciklus podnošljivijim. Anti-aromataza kao što je Arimidex, Femara ili Amonasin bila bi jača opcija, ali vjerovatno nije potrebna s tako blagim lijekom.

Primjena: Da bi se održala stabilna razina u krvi, Equipoise treba ubrizgati najmanje jednom sedmično. Najčešće se koristi u dozi od 400-600mg nedeljno za muškarce, 50-150 mg nedeljno za žene.

Pojedinosti: Boldenone undecylenate je steroidni lijek koji se ubrizgava u veterinu. To je derivat testosterona, koji pokazuje snažna anabolička i umjereno androgena svojstva. Undecilenatni ester uvelike produžava aktivnost lijeka (undecylenate ester je samo jedan ugljikov atom duži od dekanata), tako da se kliničke injekcije trebaju ponavljati svake tri ili četiri sedmice. U veterinarskom fondu Equipoise se najviše koristi na konjima, što pokazuje izražen efekat na mršavu tjelesnu težinu, apetit i opće raspoloženje životinja. Kao i svi steroidi, ovaj spoj pokazuje izrazitu sposobnost povećanja proizvodnje crvenih krvnih zrnaca. Posljednjih godina ovaj spoj postao je omiljeno među sportašima. Mnogi ga smatraju idealnom zamenom za Deca-Durabolin. Equipoise nije brzi pokretač mase, ali osigurat će sporo, ali postojano jačanje snage i kvalitetnu mišićnu masu. Najpozitivniji efekti ovog leka su primećeni kada se koristi tokom dužih ciklusa, koji obično traju najmanje 10 nedelja. Dobiveni mišić ne bi trebao biti glatki dio s androgenima, već vrlo definiran i čvrst izgled.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Boldenone 250mg/ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked