Oxymetholone 50mg
Oksimeton je moćan oralni anabolički steroid koji se dobiva iz dihidrotestosterona. Preciznije, radi se o bliskom rođaku metildihidrotestosterona (mestanolona), koji se razlikuje samo dodatkom 2-hidroksimetilenske grupe. Ovo stvara steroid sa znatno drugačijom aktivnošću od mestanolona, ​​međutim, takav da je vrlo teško izvesti usporedbe između njih dvojice. Za početak je oksimetolog vrlo moćan anabolički hormon. Dihidrotestosteron i mestanolon u ovom su pogledu vrlo slabi, zahvaljujući činjenici da ti molekuli nisu baš stabilni u mišićnom tkivu s visokim enzimom (3-alfa hidroksisteroid dehidrogenaza). Oksimetholon je i dalje tu vrlo aktivan, kao što je rečeno u standardnim testovima na životinjama koji pokazuju značajno veću anaboličku aktivnost od testosterona ili metiltestosterona. Takvi testovi sugeriraju da je androgenost oksimetolona također vrlo niska (1/4 do 1/7. Njegova anabolička aktivnost), mada rezultati stvarnog svijeta kod ljudi sugeriraju da je on odlučno veći od toga. Mnogi smatraju oksimetomonom najmoćnijim steroidom koji se prodaje na tržištu. Steroidni novak koji eksperimentira s ovim agensom vjerovatno će dobiti 20 do 30 kilograma ogromne mase, a to se često može postići u roku od 6 tjedana nakon korištenja. Ovaj steroid stvara mnogo zadržavanja vode, tako da će dobar deo ovog dobitka biti težina vode. To je često malo posljedica za korisnika koji se može osjećati jako i snažno dok uzima oksimetolog. Iako gladak izgled koji je posljedica zadržavanja vode često nije privlačan, može pomoći pomalo na razini dobivene veličine i snage. Mišić je puniji, bolje će se stisnuti i pruža se razina zaštite u obliku dodatnog voda zadržana u vezivnim tkivima i oko njih.

Sadržaj
50mg / tab. (50 tabs.)

Hemijska imena
2-hidroksimetilen-17a-metil-dihidrotestosteron 4, S-dihidro-2-hidroksimetilen-17-alfa-metiltestosteron 17aIfa-metil-2-hidroksimetilen-17-hidroksi-SaIfa-androstan-3-on

Nuspojave
Oksimeton je visoko estrogeni steroid. Ginekomastija je često zabrinjavajuća tijekom liječenja i može se pojaviti prilično rano u ciklusu (posebno kada se koriste veće doze). Istovremeno nastaju i potkožno zadržavanje vode i nivo masti. Androgene nuspojave su još uvijek moguće s ovom tvari.

Administracija
Učinkovita oralna dnevna doza pala bi u rasponu od 25-150 mg, uzimajući u ciklusima koji traju ne duže od 6-8 tjedana, da bi se smanjila hepatotoksičnost.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Anadrol – Oxymetholone 50mg/50tab”

Your email address will not be published. Required fields are marked