Subname: Turinabol 10mg

Sadržaj: 10mg / tab Turinabol (100 tabela)

Hemijsko ime: 4-kloro-17a-metil-17bhidroksiandrosta-1,4-dien-3-on

Nuspojave: Iako je klordehidrometiltestosteron klasifikovan kao anabolički steroid, androgeni nuspojave su još uvijek moguće ovom supstancom. To može uključivati ​​mrlje masne kože, akne i rast dlaka po tijelu / licu. Hlorodehidrometiltestosteron je alkilirano c17-alfa jedinjenje. Ova izmjena štiti lijek od deaktivacije jetre, omogućavajući vrlo visok postotak ulaska lijeka u krvotok nakon oralne primjene. C17-alfa alkilirani anabolički / androgeni steroidi mogu biti hepatotoksični. Dugo ili veliko izlaganje može rezultirati oštećenjem jetre.

Primjena: U atletskoj areni efikasna oralna dnevna doza pada u rasponu od 15-40 mg, uzimajući u ciklusima koji traju ne duže od 6-8 tjedana, kako bi se smanjila hepatotoksičnost. Ova razina je dovoljna za mjerljiva povećanja mršave mišićne mase i snage.

Pojedinosti: Hlorodehidrometiltestosteron je moćan derivat Dianabol-a. Ovaj oralni steroid strukturno je križ između metandrostenolona i klostebola (4-klorotestosterona), koji ima istu baznu strukturu kao i Dianabol sa dodatkom 4-kloro promjene klostebola. Ova izmjena čini klordehidrometiltestosteron blažim rođakom Dianabola, novog steroida koji ne pokazuje estrogenu i mnogo manje androgenu aktivnost u odnosu na svoj poznatiji kolega. Anabolička aktivnost klorodehidrometiltestosterona nešto je niža od one koju ima i Dianabol, ali održava mnogo povoljniju ravnotežu anaboličkog i androgenog učinka. To znači da će na bilo kojem nivou aktivnosti izgradnje mišića klorodehidrometiltestosteron imati manje vjerovatnosti za stvaranje androgenih nuspojava.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Turinabol 10mg/100tabs”

Your email address will not be published. Required fields are marked