Subname: Oxandrolone 10mg

Sadržaj: 10mg / tab Oxandrolone (100tableta)

Hemijsko ime: 17β-hidroksi-17α-metil-2-oksa-5α-androstan-3-on

Nuspojave: Budući da je dihidrotestosteron nesposoban za interakciju sa enzimom aromataze i zbog toga nije u stanju da se podvrgne aromatizaciji (pretvorbi) u estrogen, Oxandrolone dijeli ovu važnu osobinu. Njegova nesposobnost aromatiziranja u estrogen pretvara se u potpuno uklanjanje potencijala za bilo koje estrogene i estrogene povezane nuspojave. Oksandrolon se alkilira u 17. atomu ugljika njegove steroidne strukture (pravilno poznat kao metilacija ili C17-alfa alkilacija) kako bi zaobišao metabolizam jetre i omogućio mu da stigne do krvotoka kako bi obavljao svoj posao. Nažalost, poznato je da alkilacija C17-alfa oralnim anaboličkim steroidima ispoljava različite stupnjeve toksičnosti na jetru, ali Oxandrolone je pokazao daleko manje na putu toksičnosti od većine ostalih C17-alfa alkiliranih oralnih anaboličkih steroida. Važno je, međutim, još uvijek shvatiti da Oxandrolone ne gubi potencijalnu toksičnost jetre i da je potrebno upozoriti na njegovu upotrebu u tom pogledu.

Primjena: Originalne smjernice za propisivanje oksandrolona su između 2,5 mg i 20 mg dnevno (5-10 mg su najčešće). Obično se preporučavalo u periodu od dve do četiri nedelje, ali povremeno se uzimalo i po tri meseca. Uobičajena doza za fizičke svrhe ili poboljšanje performansi je u rasponu od 15-25 mg dnevno, uzima se u trajanju od 6 do 8 tjedana. Ovi protokoli nisu daleko od onih uobičajenih terapijskih situacija.

Pojedinosti: Oksandrolon je oralni anabolički steroid izveden iz dihidrotestosterona. Dizajniran je tako da ima snažno odvajanje anaboličkog i androgenog učinka, i nema značajnih estrogenih ili progestacijskih aktivnosti. Oksandrolon je poznat po tome što je prilično blag spoj u odnosu na druge oralne steroide. Razvijen je za promociju snage i kvalitetne dobiti na mišićnom tkivu bez značajnih nuspojava. Milligram za miligram pokazuje čak šest puta više od anaboličke aktivnosti testosterona u ispitivanjima, sa znatno manjom androgenošću. Ovaj lijek omiljen je dijetalnim bodybuilderima i natjecateljskim sportašima u sportovima brzine / anaerobnih performansi, gdje se njegova sklonost čistom porastu tkiva (bez zadržavanja masti i vode) dobro uklapa u željene ciljeve. Oksandrolon ima modifikaciju na atomu ugljika broj dva, pri čemu je taj drugi ugljik zamijenjen atomom kisika, odatle je prefiks oksa u imenu Oksandrolon. Ova zamjena ugljikovog atoma kisikovim atomom je i za što se vjeruje da u velikoj mjeri povećava anaboličku sposobnost oksandrolona u odnosu na njegov matični hormon Dihidrotestosteron.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Anavar – Oxandrolone 10mg/100tab”

Your email address will not be published. Required fields are marked