Subname: Primobolan 25mg

Sadržaj: 25mg / tab Primobolan (100 tableta)

Nuspojave: Prvo što treba shvatiti kod Primobolana je da je on derivat DHT-a, što znači da je to modificirani oblik DHT-a (dihidrotestosteron). Kao takav, sa sobom nosi mnoga slična svojstva i karakteristike, uključujući nemogućnost pretvaranja (aromatizacije) u estrogen u bilo kojoj upotrebljenoj dozi. Ovo bi svakako trebalo biti udoban podatak većini pojedinaca koji su zabrinuti zbog estrogenih nuspojava, poput nadubevanja, ginekomastije, visokog krvnog pritiska kao posljedice zadržavanja vode, itd. Iako je oralni format Primobolana C-17 Alpha alkiliran (takodje poznat kao Metilacija), što je proces koji teži da oralna jedinjenja predstavljaju stepen štete za jetru, Primobolan nikada nije pokazao mjerljive hepatotoksične efekte na organizam. Iako oralni Primo ne nameće mjerljive negativne efekte na jetru, on i dalje pokazuje neku malu količinu hepatotoksičnosti i to bi još trebalo razumjeti, posebno ako je riječ o produženom trajanju ciklusa i / ili vrlo visokim dozama. Uz spomenuto, jedna smrt anemičnog pacijenta kojoj je propisan oralni primobolan povezana je s njegovom primjenom. Još jednom, velike doze i / ili vrlo velike dužine ciklusa oralnog primobolana mogu biti problem. Koliko god se sportaši i bodybuilderi oglašavali Primobolanom kao „blag“ anabolički steroid, on i dalje pokazuje suzbijanje endogene proizvodnje testosterona i HPTA funkcije. U stvari, studije su potvrdile da su čak i pri vrlo maloj dozi (30 – 45 mg dnevno) ispitanici imali 15 – 65% suzbijanje prirodne endogene proizvodnje testosterona. Budući da su te doze daleko niže od onoga što je potrebno za poboljšanje performansi, još uvijek se preporučuje provođenje odgovarajućeg PCT-a (Post-Cycle Therapy) nakon ukidanja lijeka Primobolan.

Primjena: Doziranje i primjena primobolana uvelike ovise o obliku koji se koristi: oralni ili injekcijski. Liječnički recept Primobolan doze navode 200 mg kao prvu dozu, a zatim 100 mg svaki tjedan u toku čitavog trajanja terapije. Medicinsko stanje koje se liječi utvrdilo bi koja je stvarna potpuna doza primobolana. Raspon može biti od 100 mg svake jedne ili dvije sedmice do 200 mg svake dvije do tri sedmice. Medicinske smjernice za oralno doziranje Primobolana zahtijevaju 100 – 150 mg dnevno ne duže od 6 – 8 tjedana dosljedne primjene. Kad su u pitanju bodybuilding, atletika i poboljšanje performansi, početne doze primobolana za format ubrizgavanja obično počinju od oko 400 mg tjedno. Srednje doze primobolana obično su u rasponu od 400 do 700 mg tjedno, što bi trebalo biti dovoljno dovoljno, a napredni korisnici mogu ulagati čak do 800 – 1.000 mg tjedno. Doze primanja za žene u smislu sigurnosti i minimalne virilizacije obično se kreću u rasponu od 50 do 100 mg tjedno. Uobičajeno je da se Primo ubrizgavaju znatno rjeđe od žena nego oralna varijanta, što je preferirani oblik. Oralne doze primobolana počinju u rasponu od 50 do 100 mg dnevno za početnike, 100 – 150 mg dnevno za intermedijare i 150 – 200 mg za napredne korisnike. Obično se preporučuje davanje oralnih doza kod žena u granicama od 50 do 70 mg dnevno i treba predstavljati mali rizik od virilizacije. Oralni primo treba davati jednom dnevno, bez potrebe za podelu doza tokom dana, jer je njegov poluživot oko 2 – 3 dana. Primobolan koji se ubrizgava pokazuje razdoblje poluživota od 7 – 10 dana zbog Enanthate estera i treba ga davati dva puta tjedno, s tim da je svaka injekcija ravnomjerno raspoređena, kako bi se održala stabilna i stabilna razina u plazmi u krvi.

Pojedinosti: Proviron je vrlo moćan antiestrogen. Sprečava ginekomastiju dok smanjuje zadržavanje vode i masti, omogućava oporavak proizvodnje testosterona u testisima i sprečava aromatizaciju anaboličkih steroida.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Primobolan oral 25mg/100tab”

Your email address will not be published. Required fields are marked