Subname: Drostanolone propionate 100mg

Sadržaj: 100 mg / ml drostanolon propionat (10x1ml amp)

Hemijsko ime: 2-alfa-metil-androstan-3-on-17beta-ol, 2aIfa-metil-dihidrotestosteron

Nuspojave: Nuspojave uključuju nadimanje ili zadržavanje vode i ginekomastiju. Dok neki misle da je Masteron mala aromatizacija, on i dalje ima značajne androgene nuspojave koje bi trebalo očekivati ​​kada koristite ovaj steroid. To može uključivati ​​mrlje masne kože, akne i rast dlaka po tijelu / licu. Anabolički / androgeni steroidi mogu takođe pogoršati gubitak kose muškog uzorka. Anabolički / androgeni steroidi mogu imati štetne efekte na serumski holesterol. To uključuje tendenciju smanjenja vrijednosti HDL (dobrog) kolesterola i povećanje vrijednosti LDL (lošeg) kolesterola, što može prebaciti HDL u LDL ravnotežu u smjeru koji pogoduje većem riziku od arteroskleroze. To bi moglo ugasiti proizvodnju testosterona, pa korisnici treba biti oprezan kako bi se to koristilo u terapiji nakon ciklusa, jer bi to moglo usporiti oporavak.

Administracija: Ukupna nedeljna doza je obično 200-400 mg, što se uzima za 6-12 tjedana. Ova razina upotrebe dovoljna je da osigura mjerljive dobitke mršave mišićne mase i snage.

Pojedinosti: Drostanolone Propionate ili Masteron je vjerovatno jedan od najzanimljivijih steroida koji sportaši koriste. Namijenjen je prvenstveno za liječenje pacijenata s karcinomom dojke kako bi inhibirao proizvodnju estrogena. Estrogen je hormon koji izlučuje ženska osoba i daje im izrazite seksualne karakteristike. Maseril, zaštitni znak Drostanolone Propionate-a kada se koristi u terapiji karcinoma dojke, kombinira se sa SERM (Selective Estrogen Receptor Modulator). Došlo je do pada nivoa estrogena kod žena koje su prolazile kroz liječenje ovim hormonom. Masteron je postao omiljeni steroid među sportašima i natjecateljskim bodibilderima. Prilično je popularan anabolički steroid. Masteron je derivat dihidrotestosterona ili DHT koji zadržava pretvorbu u estrogen aromatizacijom. To bi moglo biti da njegova sposobnost inhibiranja estrogena iz interakcije sa enzimom aromataze ili blokira receptor koji veže estrogen koji uzrokuje ove pojave. Bez obzira na razlog, zbog svojih antiestrogenih svojstava blokira pretvorbu slobodnih testosterona u estrogen putem aromatizacije. To čini Masteron čestim uključivanjem u visok anabolički ciklus. Budući da spojevi korišteni u ciklusima za postizanje masovnog porasta i snage imaju vrlo moćan sadržaj testosterona, Masteron se koristi da spriječi pojavu estrogenih nuspojava.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Drostanolone(MASTERON) Propionate 100mg/ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked